Προφίλ | Bee My Box

Εταιρικό Προφίλ

Λίγα λόγια για εμάς


Όταν γεννήθηκε η ιδέα για την ξύλινη κυψέλη Bee My Box ως βασικός στόχος τέθηκε η δημιουργία μιας πρωτοποριακής κυψέλης μελισσών. Από τότε μέχρι σήμερα η ομάδα του Bee My Box παρουσιάζει τη μοναδική επώνυμη ξύλινη κυψέλη της αγοράς που σέβεται απόλυτα τις ανάγκες κάθε μελισσοκόμου.

Η εταιρία Bee My Box αποτελεί τη φυσική εξέλιξη της οικογενειακής επιχείρησης Laitsos Machinery, η οποία από το 1979 μέχρι σήμερα δραστηριοποιείται στην εμπορία ξυλουργικών μηχανημάτων & στην ξυλεία. Διαθέτοντας μακρόχρονη ιστορία & οικογενειακή παράδοση τόσο στην επεξεργασία του ξύλου όσο και στα ξυλουργικά μηχανήματα, η ιδέα για την ξύλινη κυψέλη Bee my Box ήρθε με στόχο να καλύψει τις πιο απαιτητικές ανάγκες ενός ερασιτέχνη ή επαγγελματία μελισσοκόμου.


Η φιλοσοφία μας


Η άριστη γνώση που διαθέτουμε στις ιδιότητες του ξύλου σε συνδυασμό με την προσωπική μας αγάπη για την παραδοσιακή μελισσοκομία αποτέλεσαν δύο σημαντικά κίνητρα πίσω από την κατασκευή της ξύλινης κυψέλης Bee my Box.
Πιο σημαντικό κίνητρο για εμάς όμως ήταν να αφουγκραστούμε την ανάγκη της αγοράς για μια κυψέλη μέλισσας που θα κάνει την ποιοτική διαφορά για την παραγωγή ενός ερασιτέχνη ή επαγγελματία μελισσοκόμου.

Γνωρίζουμε πόσο σημαντικά είναι τα οφέλη του αυθεντικού ξύλου για την μελισσοκομική παραγωγή. Το μέλι αποτελεί ένα αγνό φυσικό προϊόν με σημαντικά ευεργετικές συνέπειες στον ανθρώπινο οργανισμό και τη φύση. Για τους ίδιους λόγους, η μελισσοκομία καθιερώθηκε από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα ως μία από τις πιο χρήσιμες ανθρώπινες δραστηριότητες επαγγελματικά ή για οικιακή χρήση.

Μια τόσο παραδοσιακή δραστηριότητα όπως η μελισσοκομία είναι στενά συνδεδεμένη με τη φύση σε όλα της τα επίπεδα. Οι μέλισσες χρειάζονται φυσικές συνθήκες ώστε να αποδώσουν ένα ποιοτικό αποτέλεσμα & οι ξύλινες κυψέλες διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο σε αυτό.

Γι’ αυτό το λόγο στην Bee my Box επενδύσαμε την ειδική τεχνογνωσία που κατέχουμε στην επεξεργασία του ξύλου πάνω στην κατασκευή μιας ξύλινης κυψέλης με υψηλές προδιαγραφές: αντοχή στις κακουχίες, διαρκής ποιότητα & ευκολία συντήρησης, που λύνουν τα χέρια κάθε επαγγελματία ή ερασιτέχνη μελισσοκόμου.

Είμαστε περήφανοι να δηλώνουμε ότι η ξύλινη κυψέλη Bee my Box είναι το τελικό αποτέλεσμα μιας μελετημένης κατασκευής που αποσκοπεί να εξελιχθεί στη βάση κάθε νέας σύγχρονης μελισσοκομικής παραγωγής.


Βρείτε μας


Η έδρα της Bee my Box βρίσκεται στο 23ο Χλμ. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών (πάροδος). Επισκεφθείτε τον χώρο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε αναλυτικά τις ανάγκες που αντιμετωπίζουν οι μελισσοκομικές σας δραστηριότητες.

Ελληνικα